Gott nytt år!

Personligen har inte detta varit mitt bästa år men det har varit ett gott ölår. Vi har varit på två ölfestivaler, båda i Örebro, men vi missade SMÖF som arrangerades för sista gången. Vi har gått på pubrundor i Stockholm, Örebro, Visby och på Kreta. Vi, och då främst Jonas senaste månaderna, har bryggt massor av öl och experimenterat med recepten. Under oktober och november bryggde han ungefär en bryggning per helg så gissa om vi har mycket öl nu då. Jag har handlat en hel del från Systembolaget med uthämtning på den lokala matbutiken, väldigt praktiskt att slippa åka till stan men det blir lätt några flaskor mer än tänkt och någon hundralapp för mycket.

Vi avslutar året med en Lilac från Brekeriet. En öl med syrén som passar bra istället för annat bubbel att skåla i.

Gott nytt år alla älskare! 🍻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.