Örebro Brew Fest 2018

Örebro Brew Fest

Örebro har blivit en riktig ölstad med ölfestival och allt. För oss som bor utanför sta’n blir det ibland lite krångligt eftersom veckans sista buss går kl 21:30 på fredag kväll. Därför blev det så att jag stannade efter jobbet och Jonas tog bussen in till sta’n så vi kunde mötas upp. Eftersom vi kom så tidigt var vi ganska ensamma vilket gav oss chansen att prata i lugn och ro med några av bryggarna som var med. Det var roligt att höra lite hur de gör och få tips. Jag hade fått kontakt med en av bryggarna hos den Bryggande Holländaren via Facebook-gruppen Ölgäris. Lite kul att ha något gemensamt att prata om!

Vi hann prova ca 30 öl innan det var dags att ta sig till bussen. Glasen är inte så stora och eftersom Jonas och jag hela tiden valde olika och smakade av varandra så kunde vi vara ganska effektiva. Det kändes alldeles lagom att avsluta och få komma hem och lägga sig och smälta alla intryck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.