Ett samarbete mellan PangPang Bryggeriet och design-, film- och varumärkesbyrån SNASK. Ölen kommer i 18 cl flaska och är en söt pale ale på 10%. Förutom att dricka den går det bra att använda den som balsam. Hemsidan har bara en pre-order knapp så det tar nog ett tag innan det finns i varje hem. Idén är dock inte ny. Bland bryggerier Carlsberg har redan lanserat schampoo och balsam till exempel.

Googlar du ölschampoo finner du snart att ölschampoo var inne på 1980-talet. Jag minns det inte själv, hade nog andra intressen större delen av decenniet. Faktum kvarstår: att tillverka drickbart ölschampoo är en rolig idé som jag absolut tänker prova om jag får tillfälle. Varför inte testa med öl helt enkelt?

Läs mer:
Shower-Beer
Mitt Kök: Öl i schampoo är bra för dig …och Carlsberg
Lush: Cynthia Sylvia Stout
Naturkosmos: Volym Schampoo
Mode på 80-talet
Leva & Bo: 9 smarta saker du kan använda öl till

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.