Norwegian Wild

Idag öppnade vi en burk med en öppning som ingen av oss sett förut, den öppnade hela överdelen. Jag kollade runt lite på olika ölsidor och det verkar vara något relativt nytt eller i alla fall inte så väl använt. Meningen är att en ska få med sig doft och smak när en dricker, ungefär som att dricka ur glas fast det steget slipper en ju då. Ganska smart men jag tycker det känns lite som skärvarning på det.

Ölen då? Jag tyckte den var god, mycket bärig men lite för mycket syröl för mig. Naturligtvis gillade Jonas den mycket bättre än jag! Så är det, han gillar suröl men det gör inte jag. Jag försöker dock uppskatta ölen utifrån sin stil och då är den riktigt bra.

Läs mer:
Amundsen Bryggeri: Norwegian Wild

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.