Lucka 24 (efterpost)

Jag skulle luras om jag inte medgav att det fanns en viss spänning i luften när vi öppnade sista luckan i årets ölkalender! Skulle det finnas något spännande, något oväntat? Onekligen fanns det också stora farhågor om att det skulle vara ännu en Weltenburger – eller ännu värre: en Ysta!

Trumvirvel: Ysta Julöl!
Den var lite bättre än den förra men inte så mycket. Jonas och jag var rörande överens om att ge den 1,5 poäng på Untappd.

Sammanfattning av julkalendern: En besvikelse! Det som lyfte upplevelsen var att få chansen att gå all-in på Weltenburgers ölsortiment! Det var faktiskt riktigt roligt och jag skulle vilja göra detsamma igen med något annat bryggeri. Bara nörda in sig och jämföra olika stilar och kanske årgångar.

Nåja, desto roligare att få slänga sig över den egenhändigt ihopsatta listan över julöl som jag beställt hem från Systembolaget!

Jag fick något envist virus eller bakterie i början av december, det släppte inte förrän dagarna innan jul. Jag har funderat på hur jag skulle göra med julkalender-recensionerna. Jag har bestämt mig för att lägga upp dem en och en i alla fall. Kan ha ett värde om vi gör om köpet ett annat år. Recensionerna blir lite torftiga bara för det, hoppas du kan ha överseende med det.

Läs mer:
Två Bryggare / Österlenbryggarna: Ysta Julöl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.