Kategorier
Ljus lager Märzen

Lucka 5

Igår var det inte så kul att hitta en Weltenburger igen men det visade sig ändå vara en positiv överraskning. Gissa vad som dolde sig bakom dagens lucka! En Weltenburger! Jag borde komma ihåg namnet på bryggeriet i fortsättningen i alla fall! Denna gång en Anno 1050 som inte var lika rolig. Metallsmak som sticker igenom förstör de flesta öl, det som skulle kunna rädda den tror jag är att kyla den och ta den en varm sommardag, i Bayern…

Läs mer om ölen:
Weltenburg Klosterbrauerei
Systembolaget Drycken lagerförs av leverantör och inte av Systembolaget
RateBeer
BeerAdvocate

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.