Örebro Brygghus - Half IPAVi har åkt ner till stugan för att fixa lite inför vintern, som att kolla att termostater står rått, att inget som tar skada av väder och vind ligger ute och plocka äpplen. Vi har ett litet förråd av öl som vi passar på att smaka på när vi är här. Inte mycket, men ändå så vi inte måste handla varje gång.

En god IPA (APA) från Örebro Brygghus som både Jonas och jag tyckte om.

Systembolaget beskriver ölen som fruktig, humlearomatisk smak med inslag av grapefrukt, passionsfrukt, färska örter och ananas och det kan vi nog alla som var med och smakade hålla med om.

Black Isle - Organic Red KiteCoppersmith's - Pawns PilsenerJämtlands - BärnstenKermeliten - FestbierCoppersmith’s (Pawns Pils), Black Isle (Organic Red Kite), Jämtlands (Bärnsten) och Karmeliten Festbier hann jag inte skriva om innan jag gick och lade mig, jag har inte fått till gallerifunktionen ordentligt, hoppas få till det snart så att jag kan ladda över alla bilder jag har på öl. Har inte bestämt mig för hur jag ska göra, tråkigt med bilder som inte säger något, samtidigt vet jag hur viktigt det är att ha bilder för att komma ihåg vad man provat den dagen man stöter på samma öl igen (se min egen hemsida).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.