Kategorier
Craft beer Ölfestival Ölprovning Sverige

SMÖF 2015

Jonas och Maria på SMÖF 2015
Jonas och Maria på SMÖF 2015. Lite suddiga men det blir både varmt och fuktigt inne i lokalerna.

Årets SMÖF var nog det roligaste hittills! Vi hade sällskap av André som fått in åldern, Jonas kusin Cissi som fått biljett i fyrtioårspresent och av Jonas arbetskamrat Emil. Dessutom träffade vi folk från Frövi där det finns en förening som brygger öl.

Eftersom vi var ett litet gäng som träffade ett större gäng så blev det väldigt många öl provade, det behövs inte så många klunkar för att säga om man tycker om ölen eller inte vilket är vårt enkla sätt att prova. Inga större analyser: Glad, neutral eller ledsen gubbe / smiley. Flera glada eller ledsna om det är riktigt bra eller dåligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.